Mindfulnesskurser.

NY KURS

Hjärntrötthet och mindfulnesskurs på nätet

Kursstart oktober 2024, 6 ggr varannan vecka.
Kursen ges på internet, du får en zoomlänk till mötena.

Läs mer om kursen:
Livekurs internet »

Birgitta Johansson är kursledare, har lång erfarenhet av patienter med hjärntrötthet och har arbetat med kombinationen hjärntrötthet och mindfulness på rehabiliteringsklinik och i forskning. Birgitta är certifierad mindfulnesslärare (MBSR), neuropsykolog, docent.

MBSR - Mindfulness Baserad Stress Reduktion.

Vill du finna lugnet och lära känna dig själv lite bättre och leva livet med mer omtanke och vänlighet? Då kan kursen MBSR ge dig en bra start för att komma igång. Det är en kurs för att öva mindfulness, för att finna ett inre lugn, minska stressen samt att få insikter och förståelse och om hur du kan hantera ditt liv.

MBSR är en kurs med veckovisa tillfällen åtta gånger ca 2 timmar/gång och en heldag mellan träff 6 och 7. MBSR baseras på meditationer och enkel yoga. Du träffar gruppen en gång/vecka, mediterar och för samtal i gruppen kring kursens olika teman (finna lugnet - möta svårigheter- finna nya vägar i livet) och övar sedan hemma mellan träffarna. Du får inspelade meditationer att öva på.

Vill du senare vidareutbilda dig till mindfulnesslärare är MBSR kursen en första start.
Läs mer om MBSR-programmet här »

Kurser du gör på egen hand

MBSR - Mindfulness Baserad Stress Reduktion

Detta är ett MBSR program som du gör helt på egen hand. Instruktioner, meditationer och ett texthäfte ingår. Du kommer att få en länk efter att du betalat som ger dig tillgång till hela programmet på internet.

I MBSR-kursen ingår åtta veckovisa tillfällen som är 2-2,5 timmar/gång samt en heldag. MBSR baseras på meditationer och enkel yoga. Det ingår meditationer och ljudfiler med reflektion kring övningarna. För mer information om MBSR se länken nedan.

Vill du köpa en kurs, skicka ett mail till info@mindfulnessapoteket.se

Pris: 1500 kr

Läs mer om MBSR-programmet här »

Mindfulness och hjärntrötthet

Detta är ett kortare mindfulness program som riktar sig till personer som besväras av hjärntrötthet. Det innehåller meditationer och ljudfiler att lyssna på som handlar hjärntrötthet och hur mindfulness kan användas vid hjärntrötthet. Du kommer att få en länk efter att du betalat som ger dig tillgång till hela programmet.

Vill du köpa en kurs, skicka ett mail till:
info@mindfulnessapoteket.se

Pris: 250 kr

Läs mer om Hjärntrötthet här:
https://brainfatigue.se/»