Mindfulnesskurser.

Vi erbjuder mindfulness- och yoga kurser som du kan gå i Göteborg.

Vi erbjuder också mindfulnesskurser som du kan göra på egen hand. Du köper en kurs och får ett helt program som du gör när det passar dig.


Kurser du gör på egen hand

MBSR - Mindfulness Baserad Stress Reduktion

Detta är ett MBSR program som du gör helt på egen hand. Instruktioner, meditationer och ett texthäfte ingår. Du kommer att få en länk efter att du betalat som ger dig tillgång till hela programmet på internet.

I MBSR-kursen ingår åtta veckovisa tillfällen som är 2-2,5 timmar/gång samt en heldag. MBSR baseras på meditationer och enkel yoga. Det ingår meditationer och ljudfiler med reflektion kring övningarna. För mer information om MBSR se länken nedan.

Vill du köpa en kurs, skicka ett mail till info@mindfulnessapoteket.se

Pris: 1500 kr


MBSR programmet

Läs mer om MBSR-programmet här »

Mindfulness och hjärntrötthet

Detta är ett kortare mindfulness program som riktar sig till personer som besväras av hjärntrötthet. Det innehåller meditationer och ljudfiler att lyssna på som handlar hjärntrötthet och hur mindfulness kan användas vid hjärntrötthet. Du kommer att få en länk efter att du betalat som ger dig tillgång till hela programmet.

Vill du köpa en kurs, skicka ett mail till info@mindfulnessapoteket.se

Pris: 250 kr


Kurser i Göteborg

MBSR - Mindfulness Baserad Stress Reduktion.

Kursen är anpassad för personer som besväras av hjärntrötthet och utmattning, men fungerar även bra för alla som vill lära sig mer om mindfulness och MBSR kursen. Du träffar gruppen en gång/vecka, mediterar och för samtal i gruppen över kursens olika teman och övar sedan hemma mellan träffarna. Du får inspelade meditationer att öva på.

Kursstarten är 21:a januari 2020. Kursledare Birgitta Johansson.

Plats: Yoga Treats lokal på Kastellgatan 22 i Göteborg.
Datum: Tisdagar 8 ggr, 21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 18/2, 25/2, 3/3, 10/3
Tid: 11.30 - 13.30
Heldag: 29/2, 9.30-15.30

Pris 3800 kr

Anmälan och mer information: info@mindfulnessapoteket.se